Öğretmen - Veli Görüşme Saatleri (Ortaokul)

03.10.2023 150

ÖĞRETMEN-VELİ GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİMİZ

Eğitim ve öğretimin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi, öğrencilerimizin başarısı ve disiplini için okul-aile işbirliği çok önemlidir. Veli ve öğretmen görüşmesi, bu işbirliğinin en önemli unsurlarından biri olarak kabul edilir.

Sayın velilerimizden hem kendi çocuklarının hem de diğer çocukların eğitim öğretim zamanından vakit çalınmaması için aşağıdaki öğretmen-veli görüşme saatlerine titizlik ve anlayış göstermelerini bekliyoruz. Öğretmenlerimiz kesinlikle teneffüs aralarında veli görüşmesi yapmayacaklardır.

Önemle duyurulur.

Kadir ÖZKAN

03-10-2023

Adres:
KILAVUZ MAH. ŞEHİT EMİN ALACAHAN CAD. NO8 SİVAS BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ İHRAMCIZADE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ HESABIMIZ. KUVEYT TÜRK SİVAS ŞUBESİ TR320020500009431761100001