HİKMET Projesi Pilot Okulu Seçildik

HİKMET Projesi Pilot Okulu Seçildik

28.12.2023 97

Okulumuz İhramcızade Anadolu İmam Hatip Lisesi, Türkiye'nin seçkin 21 Anadolu İmam Hatip Lisesi arasına girerek T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından bu sene başlatılan HİKMET projesinde pilot okul olarak seçildi.

HİKMET projesi ile Anadolu İmam Hatip Liselerinin  yükseköğretim kurumları ile iş birliği içerisinde olması, üniversite bölümlerine yönelik öğrencilerin farkındalıklarının arttırılması, akademisyenler ile sistemli ve planlı çalışmalar yürütülmesi ve ortak projelerin geliştirilmesi, bilim ve medeniyet tarihinde yer alan bilim insanlarının fikir ve eserlerinin tahlil edilmesi ve böylelikle 21. yüzyıl becerileri kazanmış bireyler olarak üniversiteye hazır hale gelmeleri amaçlanmaktadır. Proje komisyonunda yer alan öğretmenlerimiz 9.sınıf öğrencilerimiz ile beraber çeşitli alanlarda her ay farklı etkinlikler düzenleyecektir.

Konuya yönelik olarak düzenli toplantılar yapmaya, etkinliklerimizi planlamaya devam etmekteyiz.

 

İLETİŞİM

Adres:
KILAVUZ MAH. ŞEHİT EMİN ALACAHAN CAD. NO8 SİVAS BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ İHRAMCIZADE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ HESABIMIZ. KUVEYT TÜRK SİVAS ŞUBESİ TR320020500009431761100001


Telefon
(346) 211 2710


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın