Diriliş Nesli Ahmed Yesevi Yolunda Kitap Okuma ve Bilgi Yarışması

Diriliş Nesli Ahmed Yesevi Yolunda Kitap Okuma ve Bilgi Yarışması

10.05.2023 127

Sivas Belediyesi himayesinde, Millî Eğitim Müdürlüğü ve Eğitimde Diriliş Derneği işbirliğinde düzenlenen Diriliş Nesli Ahmed Yesevi Yolunda Kitap Okuma ve Bilgi Yarışması'na bir çok öğrencimiz katılım gösterdi. Okulumuz 11-A Sınıfı öğrencilerinden Fatmanur Işık ise ikincilik elde etti. Dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programa Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Dursun Yıldırım, Sivas Eğitimde Diriliş Derneği Başkanı Fahrettin Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, şube müdürlerimiz, okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

 

Bilgi yarışmasında bugüne kadar yapılan faaliyetleri anlatan tanıtım videosunun gösterime sunulması ile başlayan programın açış konuşmasını Eğitimde Diriliş Derneği Başkanı Fahrettin Yılmaz, yaptı. Yılmaz, yarışma süreci ve eğitim alanında gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Yılmaz'ın ardından konuşan Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Müdür Vekilimiz Dursun Yıldırım ise yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, yarışmaya katılan ve derece elde eden tüm öğrencileri tebrik etti.

 

Konuşmaların ardından Ahmed Yesevi anısına mini şiir dinletisi gerçekleşti. Daha sonra Diriliş Nesli Ahmed Yesevi Yolunda Kitap Okuma ve Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Öğrencilere ödüllerini Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Müdür Vekilimiz Dursun Yıldırım ve protokol üyeleri takdim etti.

 

İkincilik alan öğrencimiz 5 günlük bir Kazakistan - Özbekistan gezisi kazanırken; ayrıca yarışmada başarı gösteren yaklaşık 20 öğrencimiz şehrimizde açılışı yeni gerçekleştilirilen hızlı tren ile Ankara ve Konya illerine gezi hediyesi kazanmışlardır. 

 

10-05-202310-05-202310-05-202311-05-202311-05-2023

İLETİŞİM

Adres:
KILAVUZ MAH. ŞEHİT EMİN ALACAHAN CAD. NO8 SİVAS BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ İHRAMCIZADE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ HESABIMIZ. KUVEYT TÜRK SİVAS ŞUBESİ TR320020500009431761100001


Telefon
(346) 211 2710


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın